Ontdek de voordelen als werknemer

Meer fiets voor minder geld

Fietsen met een leasingfiets is tot wel 40% goedkoper dan deze fiets privé aan te kopen.  Je betaalt de maandelijkse leasing immers met je brutoloon of eindejaarspremie, hierdoor is de impact op je nettoloon beperkt.

Fiscaal voordelig

Op een leasefiets betaal je geen voordeel alle aard. Indien je werkgever ervoor kiest om een fiscaal vrijgestelde fietsvergoeding toe te kennen, kan je zelfs nog geld verdienen aan je woon-werkverkeer.

Fietsen zonder zorgen

Pech onderweg?  Geen nood, dankzij de inbegrepen pechverhelping word je in een mum van tijd geholpen en in geval van schade is er de omnium verzekering waarop je beroep kan doen. Met een jaarlijks onderhoudsbudget, eveneens inbegrepen in je maandelijkse leasevergoeding, hou je je fiets in perfecte conditie!

Hoe werkt het

 1. Overtuig je werkgever
  Is fietsleasing nog onbekend voor je baas? Laat hem dan snel kennismaken met Bike2move.
  In een vrijblijvend gesprek lichten wij alle voordelen toe van fietsleasing en werken we samen een plan op maat uit voor jouw werkgever.
 2. Kies je droomfiets
  Kom langs in één van onze winkels en kies jouw ultieme fiets, inclusief accessoires. Indien gewenst kan je een testrit maken.
  Als je helemaal overtuigd bent, maken we graag een offerte zodat je het exacte leasebedrag kent.
 3. Goedkeuring offerte
  Je HR manager keurt de offerte goed en bezorgt ons een getekende versie. Op basis hiervan bestellen wij zo snel mogelijk je fiets met eventuele accessoires.
  Uiteraard houden we je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
 4. Trappen maar, zonder zorgen!
bike in the woods

Ontdek de calculator

Kies nu uw fiets en bereken uw voordeel tot 40% korting als werknemer

Start calculator