Daarom is een fietsplan interessant!

Aantrekkelijke werkgever

Fietsleasing is één van de meest gewilde legale voordelen.  Dankzij een fietsleaseplan verhoog je dus aanzienlijk je attractiviteit als werkgever.  In een periode waar de war for talent enorm woedt een niet te onderschatten voordeel!

Budgetneutraal

De invoering van een fietsplan brengt geen extra kosten mee voor jouw als werkgever. De maandelijkse leasingprijs wordt volledig door de werknemer gedragen, op een voor hem heel gunstige manier.  Alle kosten, incl. eventuele faciliteiten 100% fiscaal aftrekbaar.  Bovendien brengt fietsleasing een verlaging van brandstof- en parkingkosten met zich mee. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het is evident dat meer fietsen een positief effect heeft op zowel het milieu als het klimaat.  Ook de positieve impact op het mentale welzijn van jouw medewerkers is niet te onderschatten.  Meer fietsen leidt tot minder stress, burnout en absenteïsme en dus impliciet een verhoging van de productiviteit van je medewerkers.  

Hoe werkt het

 1. Opstellen van een fietsplan
  Tijdens dit kennismakingsmoment lichten we in detail nog eens de voordelen toe van fietsleasing en bespreken we samen de mogelijke opties zoals de verschillende financieringsmogelijkheden, type fietsen, leasingbudget, onderhoudsbudget etc.
  Indien gewenst ondersteunen we ook bij het opmaken van een fietspolicy en eventuele andere documenten   
 2. Communicatie aan werknemers
  Indien gewenst komen wij bij jouw op het bedrijf een toelichting geven aan de werknemers zodat alle vragen kunnen worden beantwoord
 3. Trappen maar
  Werknemers kiezen hun fiets bij één van onze dealers.  Van zodra de fiets wordt geleverd begint de leasingtermijn te lopen en kunnen medewerkers dankzij de uitgebreide verzekering en het onderhoudspakket zorgeloos fietsen
bike in the woods

Neem contact op

Starten met fietsleasing?  Wij zetten je werknemers zo snel mogelijk op de juiste fiets!

Neem contact op